Magyar English Deutsch
Aktív pihenés és lovaglás harmonikus találkozása

Vendégház >>>

Jogi nyilatkozat

FacebookTwitter
Nyomtatás
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Jelen weboldal tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Cégünk minden jogot fenntart. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A weboldal tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garanciát nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldalt bármikor felülírjuk, vagy elérhetőségét megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a weboldal kapcsolódik.

Mivel nem tudjuk garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így nem vállalunk felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy azt - minden felelősség nélkül - közzétehetjük, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatjuk. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja cégünket.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel. Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Hírlevél