Magyar English Deutsch
R3R5R2R1R4
BelépésEgy kis kikapcsolódás, aktívan eltöltött pihenés szabadtéri programokkal az egész család számára. Mindezeket kínálja a Lovas Vendégház a Szigetközben.

 
Élményekben gazdagon eltöltött nappalok után szobáink maximális kényelmét kiélvezve pihenhetik ki éjszaka fáradalmaikat. A belépésre kattintva a béke és nyugalom szigetén találják magukat Héderváron! A vendégház romantikus vidéki környezetben a lovasklub szomszédságában, de a hétköznap megszokott kényelmet biztosító szállás, akár családdal, akár nagyobb baráti társasággal látogat el hozzánk! Garantáltan találni fognak az igényeiknek megfelelő akciós szállás ajánlatot. Kalandra és pihenésre fel!
Csodálatos érzés a lovaglás, a ló és lovasa közti harmónia varázslatos látványt nyújt a szemlélőnek. Van, akinek a lovaglás csak egy sport lehetőség, van, akinek élethosszig tartó szenvedély, egy biztos, hogy mindenkinek örömet ad.
 
Lépjen be a lovasklub oldalára és ismerkedjen meg a lovarda színvonalas szolgáltatásaival a Szigetközben! Lovardánkban lehetőséget biztosítunk vezető kíséretében lovaglásra, lovas óráink során a tudás elsajátítására, és bértartásra. Célunk, hogy minél többen megtanuljanak nálunk lovagolni, minél többen megismerkedjenek a felelős lótartás szabályaival és megszeressék ezt a természet közeli életformát. Szállást a lovarda mellett található vendégházban foglalhatnak, ahol örömmel fogadjuk a lovas turistákat.
Nyomtatás