Magyar English Deutsch
Aktív pihenés és lovaglás harmonikus találkozása

Vendégház >>>

Bértartás

FacebookTwitter
Nyomtatás
IstállóLótulajdonosok figyelmébe ajánljuk bértartás szolgáltatásunkat magas színvonalú és korszerű istállónkban. A lovak tartása az átlagosnál tágasabb méretű boxokban egyedileg történik. Ellátásuk: napi almozás, kétszeri (igény esetén háromszori) etetés és szénázás, valamint karámozás. Az állatok jólétét tartjuk szem előtt, amely elősegíti, hogy szellemileg és fizikailag is képesek legyenek a környezeti kihívásokkal szemben ellenállni.

A lótartást igény esetén kiegészítjük olyan többletszolgáltatásokkal, mint a lókiképzés, futószáras járatás és edzések, amelyek segítenek kielégíteni az állat igényeit, továbbá elkerülni a lovaknál a rendellenes magatartás vagy diszkomfortérzet kialakulását. A lovaknál az abnormális viselkedés és az istállóban töltött idő között lineáris összefüggés van, mert a ló alapvetően szociális lény. A ránk bízott lovakról ezeket a tényezőket szem előtt tartva gondoskodunk.

Lovas turisták és versenyzők lovait is szívesen látjuk istállónkban a ló egészségi állapotáról szóló megfelelő orvosi igazolások bemutatása mellett.

Az állatok és a felszerelések biztonsága érdekében területünket távfelügyeletes biztonsági rendszer védi.

Érdeklődni:

Grózner Szilárd    +36 30 517 9052

Hírlevél