Magyar English Deutsch
Aktív pihenés és lovaglás harmonikus találkozása

Lovasklub >>>

Szálláshely

FacebookTwitter
Nyomtatás
Vendégházunkban az otthon megszokott kényelmével, de a festői Szigetköz romantikus falusi világában várjuk kedves Vendégeinket! A falusi turizmus keretein belül igyekeztünk valami újat alkotni, egy olyan stílust, amely visszaadja elhivatottságunkat a természet közeli élet népszerűsítése mellett, de mindezt egy modern és igényes környezetben megfogalmazva. Berendezéseinket a letisztult formavilág és a praktikus kialakítás jellemzi. Többféle szobakategóriával rendelkezünk és valamennyi szobánk a földszinten helyezkedik el, csodás kilátást biztosítva a lovarda és a juhászat állatvilágára, valamint kertünkre is, amely általában nagy örömére szolgál felnőttnek és gyereknek egyaránt. A gyerekek szabadon szaladgálhatnak a füvesített részeken, a szülők pedig biztonságos közelségben tudhatják szemük fényét. Valamennyi szobánkhoz tartozik terasz, ahol a kerti bútorok kényelmét élvezve csodálhatják a békés környezetet.

Vendégházunk 4 napraforgós minősítést kapott a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségétől, ami egyfajta biztosítékot jelent a vendégek számára a szolgáltatások megfelelő színvonalát illetően. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink az ár-érték arányt magasnak tapasztalják nálunk és úgy érezzék, hogy figyelmes és gondos ellátásban részesültek a nálunk eltöltött idő alatt.

A vendégház és a lovarda egy 22 hektár alapterületű birtokon helyezkedik el, amely korábban a hédervári mezőgazdasági szövetkezet telephelye volt. A telephelyen a Hédervári Lovasklubon és Lovas Vendégházon kívül a cégcsoporthoz tartozó juhászat is megtalálható, emellett kisparcellás szántóföldi kísérletek és a növénytermesztésben használt géppark is látható.

A Hédervári Lovasklub lófejes logóval díszített kapuján belépve látogatóink először a rideg tartásban elhelyezett lovakat csodálhatják meg, ezután következik a korábban mérlegházként funkciónáló, ma már a két apartmannak helyet adó kék színű kisebb alapterületű épület a bal oldalon. A parkoló ingyenesen használható lovas és szállóvendégeink részére, ahonnan kényelmesen megközelíthető minden épület. Az autók éjszakánként zárt kapuk mögött biztonságban maradhatnak, a kapun csak nyitva tartási időben lehet szabadon közlekedni. A bal oldalon elhelyezkedő kék épületben található a vendégház, a jobb oldali zöld tetős épület pedig a lóistálló.

A vendégház előtti napvitorlákkal védett területen vendégeink kellemesen elfogyaszthatják reggeli kávéjukat és baráti beszélgetések helyszínének is alkalmas. A vendégház ajtaján belépve először az étkezőbe jutnak vendégeink, itt tudnak bejelentkezni és megkapják a kulcsikat (kulcs a vendégház bejárati ajtajához, szobakulcs és kaputávirányító), minden szobához egy kulcscsomó jár. Az étkezőben fogyaszhatják el vendégeink reggelijüket vagy félpanziós vacsorájukat és ez a helyiség szolgál helyszínül különböző rendezvények esetén is. A bejárat mellett ingyenes kiadványok közül válogathatnak, különböző szuvenírek (logós hűtőmágnes, kitűző, nyakbaakasztó kulcstartó, póló) is itt vásárolhatóak. A szobákhoz vezető folyosó a terem végéből balra nyílik, az apartmanok kivételével valamennyi szobánk itt van 1-től 8-ig számozva.

Tekintsék meg szobaválasztékunkat, amely széles skálán mozog az egyágyas szobától, egészen a nagyon tágas superior kategóriás családi szobáig. Amennyiben teljes magányban szeretnének kikapcsolódni, lehetőséget tudunk biztosítani, hogy a külön épületben álló két családi apartman valamelyikében kerüljenek elszállásolásra. Az apartman amellett, hogy békés elszeparáltságot nyújt, még lehetőséget biztosít önellátásra is a kialakított főzősaroknak köszönhetően.

Szobáink felszereltségéről és további típusairól a Szobatípusok menüpontban kaphat bővebb tájékoztatást.
 
Guest Review Awards

Hírlevél