Magyar English Deutsch
Aktív pihenés és lovaglás harmonikus találkozása

Lovasklub >>>

Gasztronómia

FacebookTwitter
Nyomtatás
Szobaáraink tartalmazzák a svédasztalos reggelit, amelyet minden nap reggel 8 és 10 óra között szolgálunk fel. Bő választékunkban megtalálható a saját készítésű házi kolbász, házi parasztsonka, szalonna; a rántottát házi tojásból frissen sütjük. A vajas kenyérhez saját befőzésű dzsemeket kínálunk. Speciális étkezési igényekkel (ételallergia, diéta, vegetáriánus vagy vegán életmód) rendelkező vendégeink részére is biztosítunk reggelit, amennyiben ezt előre jelzik részünkre (felár ellenében). Korán távozó vendégeink részére hideg reggelit készítünk elvitelre, ha igényüket a megelőző napon közlik. Hosszabb túrára induláskor is szívesen biztosítunk alapanyagot tízórai- és uzsonna csomagok elkészítéséhez.

Disznótor Héderváron

DisznótorLegalább tíz fős csoport részére igazi falusi disznóölésen való részvételt ajánlunk december és január hónapokban. A rendezvény csapatépítő programnak is kiváló.
A disznóölésen való egész napos részvétel reggeli pálinkával és étkezéssel: disznótoros reggelivel, ebéddel és vacsorával egészül ki. Javasoljuk a programhoz a legalább egy éjszakára szóló szállást is vendégházunkban, az ideális azonban a két éjszaka.

Kérje egyedi ajánlatunkat legkésőbb november közepéig!

 
Guest Review Awards

Hírlevél