Magyar English Deutsch
Harmonic encounter of active relaxation and horse riding

Guesthouse>>>

Legal Notice

FacebookTwitter
Print
A Hédervári Lovasklub Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Hédervári Lovasklub Kft. weboldalának tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Cégünk minden jogot fenntart. A Hédervári Lovasklub Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Hédervári Lovasklub Kft. weboldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, a Hédervári Lovasklub Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldala pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Hédervári Lovasklub Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja, vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Hédervári Lovasklub Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Hédervári Lovasklub Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Hédervári Lovasklub Kft. weboldala kapcsolódik.

Mivel a Hédervári Lovasklub Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Hédervári Lovasklub Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Hédervári Lovasklub Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Hédervári Lovasklub Kft. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Hédervári Lovasklub Kft-t.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel. Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Newsletter