Kerékpártúrák
Az EuroVelo, teljes nevén az Európai Kerékpárút Hálózat az Európai Kerékpáros Szövetség terve 12 hosszútávú, egész Európát átszelő kerékpárút kialakítására. Az EuroVelo utakatKerékpártúra az egész kontinenst átszelő kerékpártúrákra tervezik, a már meglévő kerékpárutak összekötésével. Természetesen ezeket az EuroVelo útvonalakat a helyi kerékpáros forgalomban is igénybe lehet majd venni. Magyarországon két EuroVelo útvonal halad át, az Atlanti-ócentól a Fekete-tengerig futó EV6, illetve az EV11. EuroVelo 6. szakaszát nem hiába hívják a Folyók útvonalának.

Az EV6 Nantes-tól indul a Loire mentén, és kelet felé átszeli Franciaországot. Tovább fut a Boden-tóig Svájcban, majd elindul a Dunát követve, Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Bulgária érintésével, és megérkezik Romániába. A Duna torkolatánál Konstancában éri el a Fekete-tengert. Az EV6 legnépszerűbb része a Donauradweg (Duna menti kerékpárút), amely Passau (Németország) és az ausztriai Bécs közt húzódik, majd folytatódik Pozsonyig, Szlovákiában.

A Duna menti kerékpárútvonalat osztották fel négy szakaszra, az I. szakasz: Donaueschingen–Passau (550 km), a II. szakasz: Passau–Bécs (320 km), a III. szakasz: Bécs–Budapest (330 km), a IV. szakasz: Budapest–Fekete-tenger (1670 km).

A Szigetközön végighúzódó III. szakaszon Mosonmagyaróvár és Győr között végig kiépült a kerékpárút, amelyen haladva érinthetik a kerékpárosok Hédervárt. Kerékpáros átutazó turistáknak örömmel nyújtunk pihenőhelyet, ha éjszakára megszállnának fáradságos napjuk után, emellett pedig szállóvendégeink részére kerékpár kölcsönzési lehetőséget biztosítunk.
 
Cruiser kerékpárjaink (7 sebességes) Trekking kerékpárjaink (21 sebességes)

Áraink

Kerékpár kölcsönzés:                                            2000.-HUF
-    Nem szállóvendégek részére 5000.-HUF/nap ( kaució:10000.-HUF.  )


Időpont egyeztetés: +36 30 630 44 71

Az alábbi térképekkel és útvonal javaslatokkal szeretnénk segítséget nyújtani, hogy könnyebben választhasson a sok lehetőség közül.
 
EuroVelo6 nemzetközi útvonal
 
1. túra (40 Km):
Mosonmagyaróvár - Mosonszolnok - Albertkázmérpuszta - Mosonszolnok - Mosonmagyaróvár
2. túra (28 Km):
Mosonmagyaróvár - Bezenye - Hegyeshalom - Levél - Mosonmagyaróvár
3. túra (46 km):
Mosonmagyaróvár - Dunasziget - Dunakiliti - Rajka - Bezenye - Mosonmagyaróvár
4. túra (34 km):
Móvár - Halászi - Püski - Lipót - Hédervár - Novákpuszta - Darnózseli - Halászi - Máriakálnok - Móvár
5. túra (82 km):
Móvár - Halászi - Hédervár - Ásványráró - Mecsér - Lébény - Mosonszentmiklós - Öttevény - Kunsziget Bolgányi-híd - Móvár
Forrás : http://www.hedervarilovasklub.hu/guesthouse